Young Living essentiële oliën

Inner Souls & Oils

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële olie bevat de kracht van de plant waaruit ze is gewonnen.
Afhankelijk van de leefomstandigheden zal een plant haar specifieke eigenschappen ontwikkelen om beter te kunnen overleven. Een belangrijk punt bij essentiële oliën is de sterke bundeling van deze eigenschappen. Voor 1 druppel olie zijn vaak honderden plantjes nodig, wat essentiële oliën honderden malen sterker maakt dan diverse gebruikte kruiden (zoals in bijvoorbeeld in de fytotherapie). Deze eigenschappen maken ze inzetbaar voor dier en mens.

Eeuwenoud

Het gebruik van essentiële oliën is een mooie, eeuwenoude, natuurlijke manier om mens en dier mentaal en lichamelijk te ondersteunen. Maar Young Living biedt ook een uitgebreid assortiment humane supplementen en heerlijke producten waar je jezelf of je gezin mee kunt verwennen. Goed voor je ziel dus!

STARTER KITS

Kwaliteit van essentiële olie.

De belangrijkste factor bij essentiële olie is kwaliteit. De essentiële olie zal dan ook moeten komen uit een plant die gegroeid is in zijn land van oorsprong. Om de optimale werking van de olie te kunnen verkrijgen moeten de planten ‘geoogst’ worden op een moment waarop de kwaliteit van de olie optimaal is. Dit maakt het economisch gezien nogal een uitdaging. Immers wat als de plant om 7 uur ’s morgens optimaal is. Hoe zorg je ervoor dat deze op tijd wordt geoogst?

De kracht van essentiële olie

Het verschil zit hem in de manier waarop de olie uit de plant wordt gehaald. Bij veel merken wordt dit gedaan door middel van een chemisch proces. Dit wordt met name gedaan uit economisch belang en maakt de olie (van andere merken) vaak goedkoper maar ook minder effectief.
De olieen van Young Living zijn 100% natuurlijke en van therapeutische kwaliteit. Het Seed-to-Seal programma van Young Living waarborgt de kwaliteit.

Toepassingen

Essentiële oliën kan je inzetten met de meest uiteenlopende doelen. Er zijn drie wijzen van toepassing: Inademing, massage/fysiek aanbrengen en inname.
Afhankelijk van de klachten kan een goede therapeut de juiste toepassing selecteren. Voor elke toepassing zijn er weer meerdere mogelijkheden. Overigens bestaan er ook contra-indicaties en kunnen sommige oliën foto-toxisch zijn. Sommige zijn zelfs schadelijk voor katten. Het is dan ook van belang om een goed advies in te winnen. Als onafhankelijk distributeur van Young Living essentiële oliën kan ik u adviseren voor zowel gebruik voor mens en dier. Voor een advies aanvraag kan je naar de contactpagina.

Starter kit

Als je zelf wilt ondervinden wat essentiële oliën kunnen betekenen voor jou, je gezin of dier en wilt kennismaken met de essentiële oliën van Young Living kan je het beste beginnen met een starter kit. Meer informatie over de zeer complete starter kits kun je vinden op de volgende pagina

STARTER KITS

Zakelijk

Heb je een eigen praktijk en zou je meer informatie willen hebben over het gebruik van Young Living oliën in je praktijk en/of de zakelijke kant. Neem dan contact met me op.