Kan een Golf 1 veranderen in een Formule 1?

Inner Souls & Oils

Kan een Golf 1 veranderen in een Formule 1?

We worden steeds bewuster van de voeding en leefomstandigheden waarin we ons bevinden. Ons huidige leefstijl vraagt ons om een formule 1 lichaam, alleen de meeste van ons proberen zich te handhaven in een Golfje 1 Het gevolg is desastreus.

Oververmoeid, gewrichtsklachten, snelle verzuring van de spieren, sluimerende ontstekingen, haperende immuunsystemen en het gevoel niet volledig optimaal te functioneren omdat je hoofd zo foggy is. Maar zit dat alleen in ons?

Nee, ook als doe je best om netjes op je voeding te letten, op tijd te bewegen en te ontspannen, soms blijven de klachten. Gemiddelde Nederlander (zo eentje als ik) doet niet aan een eeuwig dieet en staat niet bij elke hap stil wat het effect is op je lichaam.

Ik beschouw ons gezin echt als een afspiegeling van het gemiddelde. We eten met regelmaat ‘gezond’, kiezen wel eens voor een pizza of een patatje. We proberen te kijken naar de herkomst van producten, eten met regelmaat vis en we koken met natuurlijke oliën. De frituur is hier allang de deur uit.

En toch…. knaagde er iets. En wat blijkt, naast dat we proberen bij te blijven in de Golf 1…. gooien we er tot overmaat van ramp gooien we er ook nog de verkeerde brandstof in.

Sinds in de etherische oliën van Young Living gebruik heb ik persoonlijk al veel verbetering geboekt. In de loop van het jaar ben ik ruim 12 kg kwijt, slaap ik beter en ben ik rustiger in mijn hoofd. Het helpt me niet alleen bij mijn dagelijks leven, maar ook zeker met mijn consulten.

Maar een aantal dingen blijven sluimeren. Ik ben snel vermoeid, heb last van mijn gewrichten en ondanks dat ik mijn Hashimoto de kop in heb kunnen drukken loert hij nog steeds. Daarnaast laat mijn zicht de laatste tijd echt te wensen over en blijven chronische ontstekingen terug komen.

Een vriendin stelde voor een keer een omega 3/6 ratio test te doen. Mede omdat de westerse voeding je meer voorziet van omega 6 dan 3. En vette vis is dan wel goed maar met de huidige kweekvis geeft deze lang niet genoeg Omega 3. Mijn uitslag was schrikbarend… 27:1 (normaal is rond 5:1, ideaal 3:1).

Dus ik heb besloten mijn Golf 1 te upgraden met goede benzine en ga de test aan. Komend half jaar ga ik de zuivere visolie van Eqology gebruiken. De resultaten zal ik delen (dag privacy).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *