Communicatie met dieren

Inner Souls & Oils

Communicatie 
met dieren

Al ruim 10 jaar communiceer ik met dieren. Ik ben begonnen met paarden, maar ook honden en katten horen in mijn klantenkring thuis. Ik leg contact, laat het dier aan het woord en stel vragen die ik van te voren van de eigenaar heb gehad. Hoe het exact in zijn werk gaat, wat ik nodig heb en voorbeelden van consulten kan je vinden op de site : www.pratenmetpaarden.nl

Hoe?

Heel nuchter gezegd, alles is energie. Zo ook een emotie, een herinnering, een woord, een zin en een gedachte. De meeste telepathisch handige mensen ontvangen de energie van emoties, indrukken of beelden en verwoorden die zo goed mogelijk in mensentaal. Ik krijg echter voornamelijk de energie van tekst, wat een gesprek een stuk makkelijker maakt. Beelden en gevoel (die bij mij ook wel komen) zijn voor mij als het ware de extra’s welke de tekst compleet maken of bevestigen. Zelf zie ik dit wel als een voordeel omdat ik dus niet zelf hoef te bedenken wat ze met sommige plaatjes duidelijk willen maken.

Waarvoor?

Om meer inzicht te krijgen in de persoonlijkheid van je dier. Je kan vragen hoe hij zich voelt, of er sprake is van pijn en wat motivatie is achter bepaald gedrag. Maar je kan op deze wijze ook een dier helpen trauma te verwerken en het los te laten. Het mooie is dat ze ook vaak een boodschap hebben voor hun eigenaar of verzorger, waardoor je meer inzicht in jezelf kunt krijgen.

Wat doe ik?

Ik stel me voor vraag of het dier wat over zichzelf kan vertellen en laat ze aan het woord. Daarna stel ik de vragen en tot slot vraag ik of hij of zij nog wat toe te voegen heeft. Het kan zijn, dat ik zelf nog een vraag stel om het consult voor de eigenaar te verduidelijken.
Alle informatie, leuk of niet, gaat naar de eigenaar. Dit krijg je per e-mail in een pdf. bestand. Eventueel met toelichting en/of advies van mijn kant. Uiteraard is er achteraf altijd ruimte voor meer uitleg.

Lukt het altijd?

Nee sommigen hebben geen behoefte aan contact of durven zich niet bloot te geven. Ik probeer het twee keer. Lukt dat niet, dan houdt het op.

Advies

Mocht het na een consult nodig zijn om extra hulp te bieden voor dier (of bijbehorend mens), dan kan ik je adviseren. Afhankelijk van wat het dier vertelt zal een advies worden gegeven. De Young Living essentiële oliën zijn vaak onderdeel van dit advies, maar het kan ook heel goed zijn dat ik wat anders adviseer, zoals een osteopaat, een coach of een trainer.
Inner Souls & Oils werkt samen met diverse professionals uit het vak. Honden- en paardentrainers, zadelmakers, voedingsdeskundigen, dierenartsen, osteopaten, natuurgeneeskundigen en diverse andere specialisten.

Consult

Een consult voor je huisdier, inclusief 5 vragen en een advies kost 50 euro. Uiteraard krijg je keurig een verslag gemaild. Wil je een consult, neem dan contact met me op!

NEEM CONTACT OP